TIOcoop spacer TIOcoop spacer TIOcoop
User Info

Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: icemandfr
New Today: 0
New Yesterday: 1
Overall: 86

People Online:
Members: 0
Visitors: 13
Total: 13
Who Is Where:
 Visitors:
01: Community Forums
02: Community Forums
03: Community Forums
04: MapDB
05: MapDB
06: Photo Gallery
07: Community Forums
08: Surveys
09: Community Forums
10: Community Forums
11: Community Forums
12: MapDB
13: Community Forums

Staff Online:

No staff members are online!

NovaHQTop 50



Team Viewer


Global Visitors

Community Forums › General Forums › Public Forums › PINGER
PINGER

Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page     Forum Index ›  Public Forums

View previous topic :: View next topic  
Author Message
FeloniousRat
TEAM TIO MAPPER
TEAM TIO MAPPER

Offline Offline
Joined: Dec 21, 2017
Posts: 11
Location: Isle of Wight UK
PostPosted: Sun Jan 07, 2018 11:32 pm
Post subject: PINGER

I tried to use contact for this message, however a security code is needed and non appears to it would not send.

Hi, Yes I'm a newbie.
However, I believe that there is a fault with PINGER

I cannot describe this fault because its just too darn complicated but I'll try.

For no reason I could not join TIOCOOP
I had altered PINGER. Its the only thingh that I had done.
Later I tried to add an address (I've done that many times before), things then went to hell in a handcart.
TIOCOOP would not load. Got to join game, up comes pinger, click the appropiate address, JOINING session and FREEZES.

So, I totally deleted pinger.
When i went into the normal BHD game, the pinger list for joining was empty, GREAT.
Added TTB. it worked.
Clicked TIOCOOP, the shortcut on my desktop, when I got to the pinger list.
It had NOT UPDATED. It was NOT empty. It still had all the address's it had from the deleted pingers list. EXACTLY.

Sorry this is long and it would be difficult for me to discuss as much of this is 3000 miles over my rat brain.
I just hope it helps ironing out a "wart" or two.
Back to top
View user's profile AIM Address MSN Messenger Yahoo Messenger
2DNED
Site Admin
Site Admin

Offline Offline
Joined: Jan 03, 2016
Posts: 22

PostPosted: Mon Jan 08, 2018 5:05 pm
Post subject: Re: PINGER

G'Day and Welcome.
For some the pinger can cause issues not sure why but there are 3 way to join a server.

If one way fails try another. Razz
Back to top
View user's profile
2DNED
Site Admin
Site Admin

Offline Offline
Joined: Jan 03, 2016
Posts: 22

PostPosted: Mon Jan 08, 2018 5:12 pm
Post subject: Re: PINGER

FeloniousRat wrote:
I tried to use contact for this message, however a security code is needed and non appears to it would not send.

Im looking into the bug as i type, thanks for letting us know about it.
Back to top
View user's profile
FeloniousRat
TEAM TIO MAPPER
TEAM TIO MAPPER

Offline Offline
Joined: Dec 21, 2017
Posts: 11
Location: Isle of Wight UK
PostPosted: Mon Jan 08, 2018 10:08 pm
Post subject: Re: PINGER

Thank You for your response 2DNed.

What gauls me, is the fact that I was using pinger to get into the game then suddenly pinger would not allow access?

When I reinstalled pinger, the IP address's for TIO COOP's showed, (as far as pinger was concerned)that those IP address's did not exist. (including MOD 1.9.2)

The original COOP's (without the MOD) 208.107.184.**:17479 and 17477 disappeared. Pinger can't find those address's.
The new install found, EID, TTB and Julies Party OK.

So I have to ask. Have the address's been changed?
The IP address I was using was:
208.107.184.**:17485

The reason I'm upset is the fact that I cannot get in through Nova.
I cannot resolve an account problem. (Nova's problem).
Pinger was the only way I could play the game.
Ask Ted, he's played alongside me a few times.
I know its running because my mates are in the MOD version.

Can you help me get in some way please.
I have been a supporter of your work from the first time I played MOD 1.9.2
Back to top
View user's profile AIM Address MSN Messenger Yahoo Messenger
Tedsmelly
TEAM TIO MAPPER
TEAM TIO MAPPER

Offline Offline
Joined: Jan 03, 2016
Posts: 139
Location: Qld Australia
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 2:21 pm
Post subject: Re: PINGER

Hi FeloniousRat,
Sorry for the late response. I am working away from home doing 12hr nightshifts for the last 10 days.

I had to re-install pinger and was lucky it worked fine. If you are using WIN 10, the updates are not very friendly.

When you un-install the pinger, it does not remove your "Startup.htm" file from your game folder. So you will see the pinger interface page with all your saved favourites. You won't be able to join using them.

When you re-install the pinger it will give you a blank interface page "Startup.htm" so you can start fresh.

Our IP address for our American server has changed. 208.107.184.74 the ports remain the same.

When you get to the pinger page you can click on the "Play Public Games" link and it will take you to an alternate Lobby. You can join straight from that lobby or just get info about the servers.

The only way you can see the servers in the top window pane of the pinger, is to login to Novaworld lobby, then close your game . This will give your Pinger a fresh cookie.

I hope this helps you get back in the action. I will be home in about 3 weeks and we will get this sorted if you can not join.

RELATED INFO

You can always find server info Here in a post called TIO Server IP's and Ports

BHD Pinger info

_________________


Last edited by Tedsmelly on Thu Feb 15, 2018 9:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Visit poster's website
FeloniousRat
TEAM TIO MAPPER
TEAM TIO MAPPER

Offline Offline
Joined: Dec 21, 2017
Posts: 11
Location: Isle of Wight UK
PostPosted: Sat Jan 20, 2018 9:16 pm
Post subject: Re: PINGER

Thanks for the heads up Ted.

I am a win 7 user.
When I deleted pinger I wrote down all the addresses I wanted. (TIO, TTB, EID etc)
When I reinstalled pinger, I manually added each server address to the reinstalled pinger.
I realised that the address must have been changed or removed as pinger allowed ALL address's inc TIO Aussie but not the TIO American?)

Ill try the new address later but I'm sure with your help it will work.

Thanks for your time Ted....
To be a Royal pain the backside,,(as is my want) I will also be posting about a problem
I have with the map editor...:) in the map forum.

Regards

Felonious Rat
Back to top
View user's profile AIM Address MSN Messenger Yahoo Messenger
Tedsmelly
TEAM TIO MAPPER
TEAM TIO MAPPER

Offline Offline
Joined: Jan 03, 2016
Posts: 139
Location: Qld Australia
PostPosted: Sun Jan 21, 2018 6:36 am
Post subject: Re: PINGER

It's all good Felonious, it is never a pain to help people. I understand your frustration and all we want is for people to come and enjoy playing the Mod with us.

_________________
Back to top
View user's profile Visit poster's website
McGyver
Private
Private

Offline Offline
Joined: Dec 17, 2017
Posts: 1

PostPosted: Sat Mar 24, 2018 4:52 am
Post subject: Re: PINGER

I know this is an old post but for future reference this is how to update the startup.html file for TIO mod to get the server list if you have the mod installed in a different game folder.

Lets say you have your game mod installed in a different folder say something like...
C:\Program Files (x86)\NovaLogic\Delta Force Black Hawk Down - Coop

Step 1:
run pinger as administrator

Step2:
in pinger up top click options then make sure that the Game startup tab is selected then where is says DFBHD Folder click the Browse button then browse to the directory "C:\Program Files (x86)\NovaLogic\Delta Force Black Hawk Down - Coop" or where you have the TIO Mod installed folder select the dfbhd.exe file then click ok.

Step 3:
Select Gametype installed either normal BHD or BHDTS then click ok exit the option window.

Step4:
Click the Add Server icon add all the servers you want to play in... then after that you will see a icon that says create playlist(Startup.html) above the add server icon click that and it will update your server list.

Exit Pinger then run the TIO Mod your new servers that you have added will now show up in the list.

Hope this helps.
Back to top
View user's profile
Display posts from previous:   
Post new topic    Reply to topic    Printer Friendly Page    Forum Index ›  Public Forums
Page 1 of 1
All times are GMT + 10 Hours



Jump to:  


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Resource Sites










Survey
Did You Enjoy Our TIOcoop Mod

Awesome, Great Work
90 %90 %90 %
Good, Very Enjoyable
9 %9 %9 %
Nice, Keep Up The Good Work
0 %0 %0 %
Fair, Nice Effort
0 %0 %0 %
Below Average, Needs More Work
0 %0 %0 %
Dislike, Did Not Do Much For Me
0 %0 %0 %
Results :: Polls

Votes: 11
Comments: 0

The logos and trademarks used on this site are the property of their respective owners
We are not responsible for comments posted by our users, as they are the property of the poster
copyright@TIOcoop.com
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy